Profielpagina van Valx

Naam: Valx

Leeftijd: 35 jaar

Actief sinds: 23-12-2017

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Zeeland

Woonplaats: Hoek

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: wandelen maar dat doe ik al een tijdje niet meer. Voor de rest vind ik veel dingen leuk als het maar niet te veel denkvermogen nodig heeft.  

Over mij:
Vroeger had ik een hele goede baan maar nu kan ik soms niet eens op de naam van mijn buurvrouw komen. Aan mijn buitenkant zie je het niet maar soms kunnen mijn hersenen niet mee en kan ik geen 5 boodschappen op mijn lijstje zetten. Heeft niks te maken met niet willen. Willen en kunnen is niet gelijk. Omdat ik bang ben dat mensen me dom vinden sluit ik me vaker op, kom ik amper onder de mensen zodat ik hun vragen en kritische blikken ook niet hoef te zien. Dat is van de zotte en ik moet er iets aan veranderen, ook ik heb recht op geluk!

Over jou:
Accepteer me zoals ik ben. Ja, er is een beperking maar mits wat begrip van jouw kant en een beetje aanpassing kunnen we net zo goed iets opbouwen met elkaar. Neem het met niet kwalijk als je me iets vertelt en ik ben het de volgende dag al weer vergeten. Het betekent niet dat ik geen interesse heb, het betekent enkel dat mijn hersenen me in de steek laten.

Mijn foto's